Aldrig säga aldrig

Förvåningens tid är inte över, i dagens KF stod det klart att vänstern bara växer och växer, t.o.m. med den gamle folkpartiräven Håkan Rombe lär numera vara vänsterpartist. Eftersom jag för det mesta ansett Håkan vara en saklig, duktig och stridbar kraft kan jag bara sätta tummarna i västen och hälsa dig välkommen till V även om vi båda kanske kände oss lite yrvakna när partibytet blev känt. Som sagt välkommen i V-gemenskapen Håkan. Att hoppa över skaklarna verkar vara inne just nu.

4 kommentarer

  1. Iaktagere

    Jag har en fråga till Bengt-Göran. Tycker du likt Gunilla Lundgren att Storumans kommun är delat i två delar?

    Får samtidigt gratulera dig och vänsterpartiet för en procentuell stark ökning genom Håkan Rombes inhopp.

  2. B-G. Burman

    Det framgår hela tiden att västra delen får spela andrafiolen, eller vad säger du t.e.x. om att Tärnaborna inte platsar i kommunens bolagsstyrelser ? Att dessa platser abonerats av en inre krets påminner starkt om gamla diktatorers sätt att utöva sin totalitära makt.
    Segregation skapar utanförskap och utanförskap skapar missnöje.

  3. Håkan Rombe

    Träffade en chockad medborgare i Storuman i dag. ”Har du blivit vänsterpartist, kan det vara sant”? Jag var ju tvungen att sanningsenligt tala om att det var ett skrivfel i en verksamhetsberättelse. Men jag gillar Bengt-Göran myyycket bättre än Lars Ohly. Det vet inte Lars Ohly men det vet min fru.

  4. B.Eriksson

    Appropå skaklarna Bengt-Göran så sa min gammle far alltid att nya skaklar inte är bra föränn dom har fått vara i arbete några år så att dom har blivit lite ”lealösa” ,så ta inte ut någon glädje i förskott.Dom som har hoppat över skaklarna tidigare har vi ju ett bra exempel på eller hur…..men det är ju klart att dom är fortfarande lite ”styva” i kork….dom blir säker mer lättstyrda när dom har blivit lite mjukare i lederna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.