Erold i KF.

Jag måste erkänna att Erolds föreställning från KF:s talarstol var lysande, mimiken, frisyren, kroppsspråket, kläderna ja allt var perfekt och rollen som pajas var uppenbart grundligt repeterad.  mina ögon blev tårfyllda  av beundran för denne skådespelartalang men säg den lycka som varar för evigt.  KF:s ordförande hade sett något jag missat och i stället för beröm höll ordf. ett förmaningstal  att  man inte får bete sig på detta sätt i maktens boning. 

På detta sätt fungerar det i verkligheten, vi uppfattar saker på olika sätt, jag trodde det rörde sig om skådespeleri i pajasformat medan någon annan  trodde det var på riktigt.

Mörtsell  har helt rätt när han säger att jag inte riktigt förstår borglighetens ideologi.

Ha en bra dag alla teaterintresserade.

3 kommentarer

  1. Intresserad

    Det verkar som hela politiska etablissemanget i Storuman är en stor teateruppsättning.

    Synd att vi andra inte fick se detta.

    Är det ingen TV-bevakning eller sånt under dessa föreställningar

  2. Rickard

    Men gud va skönt att någon kan kliva fram och säga vad vi alla tänker ibland 🙂 Mycket roligt skrivet, även om det är ren fakta så är det ju väldigt kul att läsa!

  3. Erold

    Då mobbare inte KAN göra nåt annat ,så tar de till just dessa förlöjligande och förnedrande uttryck…
    Hur jag har frisyr eller klädsel? ,vilken politiker är du?
    Fortsätt med detta B-G,för du som V-partist och skall vara i den ”lilla människans”värld och förstå att vi inte kan vara lika attraktiva som du vill, men du verkar ha en förtryckares roll i detta blogginlägg….
    Gillar du det?
    Vad har du för konkret syfte med detta?
    Eller är det bara så att ,du är rädd för att vi KL skall lyckas än en gång?
    För vi KL har varit en av de drivande i IT frågans lösning(du var emot),Vårdnadsbidraget(du var emot),GMC(och V emot)Gunnarns flygplats(ni V emot)
    Glesbygdsskolornas framtid inkl. Stensele(emot pga.att du ville spara 5,5mille på skolorna,men lyckades inte)+ att vi Kl har fått vara med i alla allianser,istället för att ta med V i sammarbete,så var sitter felet då du ser dig själv som ”den förståndige”?
    Vi har olika tankar om att föra kommunen framåt,men såna inlägg som du nu skriver om ,kan du enbart göra för att försöka ”knäcka mig”…
    Och vill du det så kan du väl istället vara så morsk att du gör det öga mot öga istället,men att medialt knäcka folk verkar vara mer din stil.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.