Tårögd upplevelse.

Det handlar naturligtvis om damstaffetten i OS. Jag vill bara erkänna att ett mer spännande upplopp finns inte. Efter målgången var jag så tårögd att minst 2 pappersnäsdukar förbrukades. Inte nog med det, t.o.m. när reprisen visades kom glädjetårarna.
Detta är en idrottshändelse jag kommer att minnas så länge jag lever. GRATTIS till alla våra fantastiska skidtjejer men framförallt Charlott Kalla. Fy va bra ni är, fast ni var nära att ge mig en häftigt härlig infarkt.

6 kommentarer

    • Bengt-Göran Burman (inläggsförfattare)

      Hej Jan Erik, såg på min sambos face book att en humorist skickat ut missing piople för att leta efter Northug. Elakt tycker jag men en liten poäng i alla fall.

  1. Leif Semrén

    Heja Bengt-Göran. Håller med, även mina ögon tårades (två ggr.) Det är något speciellt när tjejer visar kämpaglöd och glädje vid vinst. I dag är det snöstorm i Storuman, så det blir att sitta framför TV.n och invänta mera medaljer.
    Hälsningar !
    Leif

  2. Bengt

    Ja du Bengt-Göran, jag fick också diskret torka tårar med en klump i halsen, ve te fan om det inte är åldern ändå.Snart räcker det med att se en ung människa, tjej som kille göra en bra presentation i någon sport eller i någon film så kommer klumpen i halsen. Men vi skall vara glad att vi fortfarande kan visa känslor i denna i mångt och mycket kalla värd.

  3. Bengt

    Hej B-G,att du är född under en viss stjärna det förstod jag redan när vi övade att försvara fosterlandet.När du tar upp tidningarnas troliga förbud att skriva i de frågor som berör oss här uppe är bra,jag vet av egen erfarenhet att det finns stora hinder högt uppe i toppen.jag har blivit tipsad om en möjlighet att konfiskeringen stölden och avtalsbrottet kan få en internationell belysning.Vi har en internationell brottsmålsdomstol var uppgifter är att döma och rätta till brott mot mänskligheten.Det som skett och sker faller under termen mänskliga rättigheter.Våra rättigheter till marker och vatten har ju inte som avtalet säger uppfyllts.Markerna konfiskerades till förmån för staten.Våra rättigheter säljs utan vårt medgivande,för staten och dess myndigheter räcker det med talet statens mark.Vid domstolsförhandling måste fångesthandlingar fram.Vi får i detta fall stöd från FN konventionen om urfolk oavsett yrke.Vi har handlingar att sända till nämnda domstol utan att det kostar oss pengar.Och då behöver inte lokalpressen skriva och behåller således presstödet.Jag tycker vi som intresserar oss skall tänka på saken.Ha en trevlig kväll-

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.