Tjyvdjävlar & dårfinkar

Alltså, ska man bli arg eller ledsen.

Va förbi på barnens gamla dagis "Karet" idag för att hälsa på personalen där. Möttes som vanligt av varma fröknar och magistrar men som också va besvikna över va som händer på barnens dagisgård.

Ena grejen som chockade mig va att personalen varje morgon då dom kommer får börja med att städa gården från hundskit, då vissa hundägare är så lata så dom släpper in sina hundar och låter dom springa på gårdens inhängnad och göra sina behov. Fattar ni va sjuka människor som finns runt om oss. Inte konstigt att samhället börjar se ut som det gör. UPPMANAR alla ni som ser ngn som har en hund inne på ett dagis, RING snuten omg!!!!

Den andra grejen som jag inte kan fatta hur någon kunnat göra obemärkt????

Ungarnas vinbärsbuskar, tio st har stulits igen? Samma sak förra året. Någon/några har helt sonika gått in på gården med spadar och stulit det barnen har planterat? Antagligen vuxna, för detta jobb är inget bus av ungar. Alltså, finns det inget vett och moral hos folk längre. Hoppas någon sett sin granne eller annat Pucko satt vinbärsbuskar som kan kopplas till dessa och kan tipsa Polisen.

Kan ngn hitta buskarna och tjyvf..n ska jag bjuda den på Middag på Kärnan.

Trevlig kväll önskar jag alla utum tjyvf..n och de lata hundägarna.

//Big Papa

En kommentar

  1. Liselotte (Sebbes mamma)

    Det är ju tame-pip otroligt. Vad är det för fel på somliga hundägare???!!! Och vinbärs bus tjuvar! Från BARN!?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.