Vågar du anta min utmaning?

Vågar du anta min utmaning i samband med VIPgalan?

Jag har under de senaste veckorna försökt utmana politiker och andra umeåprofiler, men de har antingen tackat nej eller helt enkelt inte hört av sig. Nu är det upp till oss ”vanligt folk” att visa att vi vill göra gott och vi kan göra gott!

Jag vill utmana Dig! Alla umeåbor som vill blir härmed utmanad av mig, Big Papa, att under ett dygn sova på Rådhustorget kl 11 fredagen den 4 september till kl 11 lördagen den 5 september.

Ta med liggunderlag och en varm sovsäck, men lämna pengar, kort och mobil hemma! Tala om för dina kollegor, kompisar, grannar och andra att stödja dig med mat, filtar och naturligtvis med pengar till VIPgalans insamling! Mat kommer du bara att få om du får hjälp av andra. Du vill väl vinna utmaningen?

Du kommer att få en insamlingsbössa där de insamlade pengarna oavkortat går till Öppen Gemenskaps viktiga arbete för Umeås socialt utsatta människor. Den deltagare som har mest pengar i bössan vinner VIPutmaningen och vinnaren kommer att presenteras under lördagseftermiddagen på Stora Scenen, Rådhustorget.

VIPgalans motto är ”För att alla människor är viktiga alla dagar” och Öppen Gemenskap vill med arrangemanget och VIPutmaningen uppmärksamma de människor som inte har det så bra alla dagar.

Anmäl dig till:

Erika Åberg Projektledare VIP-galan 2009 tel:

090-17 12 44 mobil: 070-366 30 52

[email protected]

www.vipgalan.se

8 kommentarer

  1. john edström

    känns jävligt frestande å utmana er 😀 men ska byta till mej en valle 63 den 5de i gävle så de går ju tyvär inte :/ men ja ska i alla fall hålla tummarna att du vinner över politikern 😀

  2. Mikael Bergström

    Svar till Jan Nilsson (2009-08-20 23:04)
    Du har gett dig in på något bra och trevligt. Med trevligt menar jag att jag tror vi får ett tufft men roligt dygn tillsammans. Tror ingen har gjort detta förr, campat på torget:)

    Nej jag har aldrig gjort ngt sådant. Kom på idén då jag ville göra ngt ”extra” för våra utsatta och synliggöra VIP galan och det dom arbetar för. Funderar också på vad man gett sig in i, men tror det kommer att va vårt det. Tack för att du ställer upp. Hoppas fler gör det. Trevlig helg. //BP

  3. Raili Borg

    Ja-a, Mikael. Dom klagade på VK att inga kvinnor har vågat ta din utmaning än, så jag tar väl upp näsduken 😛
    Hoppas att det inte spöregnar, för vi finska tanter är så söta att vi smälter väl bort i spöregnet. Hehehe.

  4. Adam Wännman Zetterqvist

    Efter den utmaning jag fick i telefonintervjun har jag valt att delta för SR Västerbottens räkning.
    Kom fram till det just efter vi avslutat samtalet.
    Kanske inte just för tävlingen, men det känns som en schysst idé att uppmärksamma dem hemlösas situation, se vad man kan bidra med till insamlingen samt att förhoppningsvis få lite mer insikt själv i vad det kan innebära att vara hemlös.

    Känn dig utmanad!

  5. Mikael Bergström

    Svar till Adam Wännman Zetterqvist (2009-08-21 11:27)
    Roligt att min utmaning vart så uppskattad. Ser fram emot att få umgås med er alla:) Önskar alla en trevlig helg.

    Just det. Ni som ställer upp på min utmaning, glöm inte kontakta

    Erika Åberg Projektledare VIP-galan 2009 tel:

    090-17 12 44 mobil: 070-366 30 52

    [email protected]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.