Dollarn låg, USA resa nu?

Min första flygtur

Nu vill jag upp igen!

Drömmen för mig har ju alltid varit en riktig semester i USA. Hyra en Cadillac och köra tills öga blö:) Listan på önskade sevärdheter kan göras hur lång som helst. Med Med 9,83 miljoner km2 och med över 308 miljoner invånare lär det finnas gott om vägar och många att prata skit med efter dom;) Tänk att fbara å åka runt och försöka hitta sig både en bil & en MC direkt på plats ist för via ombud..suck..  Importen/frakten mm kan man ju lätt anlita ngn annan att sköta då det finns dom som vill och kan den biten också.

Denna gång helst med hela familjen

http://www.flygresor.se/usa På den länken hittar du resor till de flesta stora städerna i USA. Ju mera man tittar ju mera sugen blir man. Sen gör det ju inte saken värre att Dollarn är låg just nu. Vilket läge att köpa bil eller MC för import hit till Sverige då:) En snabb flygresa och liten slant är allt som saknas nu bara;)

Ungarnas spargrisar kanske går att tjyvöppna;) Godmorgon!!!

//Big Papa

En kommentar

  1. Anders

    Det låter löjligt när folk säger att allt är så stort i USA men efter att ha varit i ett dussintal amerikanska stater så kan jag inte annat än hålla med, USA är STORT och trevligt dessutom. Hoppas att du kommer iväg och får minst lika trevligt i USA som jag haft 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.