Snackade bildelar

Mycket prat blir det om bildelar i min familj och bland vänner.

I min uppfostran va det märkesgrejer som gällde. Inge plagiat av någonting, utan bara original. Sen blev det OK eller laitis möjligen man fick handla från, buden va många om vilka grejer som va bäst.

För min del blev det oftast bilskroten då man va yngre och nätet eller både och,  ju äldre man blev. Har aldrig blivit missnöjd med grejer från skroten egentligen mer än att dom ibland varit mycket för dyra kan jag tycka;)

Men idag måste jag erkänna att jag mest lämnar bort det som går sönder. Både av orkesskäl, bekvämlighetsskäl och att man har tummen mitt i hanna numera:) T.ex skruva i en nyare bil är stört omöjligt. Snart kan man väl inte ens byta däck på bilarna själva:( Iofs va det länge sen jag slutade med det av ren lathet;) numera p.g.a fysiska skäl… Tur att andra ska tjäna sitt levebröd på nånn å;))

Men oavsett skrotar, nät eller original, tycker jag man ska  jämföra priser hos verkstäderna, skrotar eller nätet om man vill spara lite pengar. Det mesta finns där ute och det är ofta värt att jämföra först.

I skrivandes stund dök just en av grannarna in och hade haft problem med sin bil. Med ett leende på läpparna berättade han att det fel som retat honom i flera dagar hade en annan granne lätt avhjälpt denna gång, varför grannar kan va nog så bra som övriga alternativ;)) Nej, nog nu denna stund, för nu villgrannen ha lite kaffe:)

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.