Lite nervös

Först medicinmotagningen och världens duktigaste fotvårdare blir dagens början. Har ju en tånagel som bråkar:( Oj va hemskt tänker många, men om ni visste vad en nageljävel kan ställa till me:(skratt…

Invägning idag å. Det är där nervositeten slagit till. -18kg så här långt, men det är ju det där med husvagnssemester, där både gumman och kamraters gummor tvingar en att intaga viss kalorihaltig dryck och gräddig sås till det grillade;) I helgen som gick avnjöts också en och annan så kallad friterad potatisskiva (låter nyttigare;) Jaja, det blir som det blir. Vet ju vem eller vilka man kan skylla på.

Blåvägen träffen va ju igår, och en hel del hojar ramlade in. Lika trevligt varje gång:) Ikväll äre Zekes i Vännäs som tar emot oss alla med grillade hamburgare. arligt att åka MC då man bantar;)

Lite bilder från Måndagskvällen. Bilar fanns också, men….

Micke en nöjd BMW åkare:) Denna hoj är faktiskt till salu och grymt fin om ngn är sugen. Jag har numret…

Det va några från kvällen som gillar Johnnys våfflor. Glöm inte att det är cityrallyt i morgon med start på Biltema kl 10. Vill inte avlöja allt, men lovar att du har chans att testa Johnnys våfflor om du vill;) Välkomna!

Idag hörde jag alla gummor skulle samlas för ett studiebesök nere i Döbelnspark? Blom marknad? Lät inte lockande tyck jag.. Suck, gissar att man blir överöst med grönsaker då när gumman kommer hem idag. suck;) Godmorgon

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.