Ung och kåt?

Ja vem har inte varit det;) Tonåring eller förälder. Klicka på länken och läs intervjun med Eva-Britt Carlsten på Landstinget. HÄR Unga är dåliga på skydda sig vid sex. 3 av 10 använder inte kondom och unga är har en hög abortprocent. Använd kondom!

Nästan söta sa en som fick en näve..

"Kådisar" är ju faktiskt ett enkelt och bra sätt att skydda sig, inte bara från att bli gravid utan även från t.ex klamydia och andra sjudomar. Som kille minns man ju vad pinsamt det va att stå i konsumkön och köpa "kådisar" Man tyckte alla titta och hörde vad man ville ha. "Kådisar" kostar ju också. Det är ju inte heller alltid man vare sig som tjej eller kille vill gå till sina "päron" och be om pengar till ett paket.

Kom får du..

Därför har vi laddat på klubben "kådisar" och info till alla som vill ha, självklart gratis. Bara å hämta. Har även en kartong hemma om någon behöver. Bara å säga till. Allt sponsrat av Landstinget i Västerbotten.

Några bra sidor du kan besöka är; umo.se, gratiskondomer.nu (nylansering inom kort) rfsu.se klamydia.se (beställa hem klamydiatest via nätet) rfsl.se 

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.