Bara jag som banga:)

Regnet duggade ner vilket inte störde klubbens trogna och hungriga gäster:) Bara jag som bangade då min hälsa inte varit på topp. Man ska inte klaga då många har det värre, men av ngn anledning trillar jag dit då & då och klagar av mig. Minns innan man blev sjuker va man funderade på alla sjuka människor, att dom inte hade annat att prata om än deras sjukdomar å nu är man där själv. Fast jag pratar gärna inte om min egen irl, tycker det är rätt jobbigt att försöka förklara för alla som frågar, men jag förstår samtidigt att folk vill veta. Hoppas man kommer igång efter sommaren iaf enl dom planer jag har. Finns mycke positivt både på jobbet och inom andra grenar som jag vill fixa och va me på.

Idag va det tyst minut för de drabbade i Norge vilket jag och gumman självklart höll. Problemet va att våran klocka och den på WILLYs inte va synkade, så efter minuten ramla jag in på Willys, tjoade och tjimmade på allt och alla innan jag i högtalaren fick höra personalen tacka för deltagandet av den tysta minuten…. Kände mig rätt liten för en stund….:/

Gumman och några kompisar lurade ut mig på rest ikväll vilket inte va svårt, sen tog jag sikte på sängen med svullen mage och där ligger vi nu och hoppas på sol imorgon:)

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.