Lokaltrafikn

Socialsnöre som jag brukar kalla det va  i morse väldigt stressat av ngn anledning. Har nu åkt två veckor och måste säga att jag är riktigt nöjd, snacka om bekvämt och enkelt, möjligen lite dyrt, men…. Imorse därmot fick jag en åktur som hette duga.

Bussen va i tid, 9an från Ersboda vid 08,22 eller va kl va. Full gas från början till slut. Missade nästan varje busshållplats med 3 meter. Undrar vad det va som stressade chauffören? skratt, visst brukade jag gasa också då jag körd buss (Diligenstrafiken) men nja, inte på detta sätt så kunderna hänger i ledstängerna, tror inte det iaf;) Jaja, kom ju iaf 5 minutr snabbare till jobbet och hann med två koppar kaffe innan arbetets start, så det förde ju med sig ngt positivt iaf:)

Nu är det helg igen:) Den ska bli lugn och skön med Annika och ungarna. Har lite skoj planerat och mys och pys. Ska hämta klubbens nya projektor idag och har fixat biosoffor också. Nästa vecka blir klubbens bigraf äntligen klar får vi hoppas. Då ska vi poppa popcorn och kolla filmer med de unga:)

Nej nu ska jag skjutsa Edde till Samuel och Annika ska få provköra en kompis lastbil:) Gick ju bra sist, mn nu ska hon få backa släp:)

//Big Papa

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.