Melodifestival & Xanté

Helgen gar likt alla andra varit alldeles kanonfina. Mycket besök, vigsel och utflykter.

Xanté, en cognac jag blev bjuden på i somras är ngt jag fastnat för. Då vi va på kryssning för ett tag sen hade dom den på 1 liter och dessutom på rabatt varför den självklart låg i packningen på vägen hem:) Jag är ingen cognacdrickare normalt, men efter att gumman gärna bjuder på en "Lennart" har jag fått mera och mera smak för den. I Lördags bjöds det på den både till kaffet och ostbrickan då melodifestivalen gick av stapeln.

Melodifestivalen föresten. Jag ser ytterst sällan på den men gjorde det i helgen. Något musikproffs är jag inte, men visst va röstningen konstig? Jag menar att Sveriges val av låt valdes av andra länders jury först? Helknäppt tycker jag då det är vår låt, svenska folkets alltså. Jag är övertygad att den där tjing tjong killen, Yohio skulle vunnit om det bara hade vart svenskarna som röstat. Vill inte påstå han va bättre än vinnaren eller ngn annan, men rätt säker på att det va svenskens favorit. Vem kunde hittat på detta nya sätt att rösta?

Hur blir det vid nästa val av regering nu kan man ju undra. Blir det hela europas befolkning som ska rösta vilket styre vi ska ha i landet?

Hmmm, jag begrip mig nog int på töckna tokia förändringar….

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.