Harley fortsatt populärast

Harley-Davidson fortsätter sälja bra. Pratade med Janne på Northbike i förrgår då jag va förbi och dagdrömde lite, och som vanligt syntes på alla Sold skyltar att HD är grymt populärast;)

Siffrorna på Victory sjunker. Dom säljer ite många fnv. Kundkretsen va nog inte så stor då Victorymarknaden kanske mättats.

HD däremot kommer med TRE nya hojar nu till premiären. Low Rider, Super low 1200T och Street bob Special Edition:)

Low Rider är ju en modell som kommit tillbaka efter fem års frånvaro. På denna sitter du lågt med en sadelhöjd på bara 68 centimeter. Sadeln går att justera precis som fotpinnarna och styret för att du ska få en så bekväm körställning som möjligt. Motorn är en V-Twin på 1 690 kubik.

SuperLow 1200T är en lättare alternativ i touringklassen och den väger hela 53.5 kilo mindre än Harleys nuvarande lättaste touringmodell. En cykel speciellt framtagen för de som är lite mer korta i rocken. Snurran är en V-Twin på 1 200 kubik.

Street Bob Special Edition är en hoj med customstuk som strippats på onödiga delar och försetts med en motor på 1 690 kubik, femekrade hjul och en tvåtonslack.

Hojarna kan man lugnt säga fyller mångas önskan. Att Northbike med dom på golvet kommer få hänga fler Sold skyltar på, det behöver ingen tvivla över;) Gomorron

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.