näe..jag tycker inte om..

Näe jag tycker inte om att man bränner 100.000 kr i en protest.

Tänk om FI skänkt dessa pengar till barn vars familjer inte har råd att lämna lägenheten eller gården på sommaren.    Eller bidragit till glasögon till de barn vars föräldrar inte har råd att skaffa glasögon.   Tänk om dom skänkt pengar till någon "rörelse" som kunnat hjälpa våra gamlingar ut en stund, ut friska luften en dag. Tänk om dom gjort något vettigt för pengarna. 

Ja ja pengarna var avsatta till marknadsföring, men snälla nån. Annan typ av markandsföring är också marknadsföring som dessutom skulle komma andra till nytta. Å inte tror jag att lönerna utjämnas heller för att man bränner 100.000 kr. Nej för att ändra på den snedfördelningen krävs mycket mycket mer. JA jag tycker det är fel att man inte får lika lön för lika arbete, utan i en del fall lön utifrån kön…det är fel det också.

näe jag tycker inte om att man går in på mataffärer i bar överkropp,

nej , det var ingen kvinna, brud eller kärring, det var en karl. Lika opassande oavsett , Det är inte frächt. Inte på mataffärer eller restauranger. Kan det finnas förmildrande omständigheter här ?? om det är en riktigt, riktigt snygg överkropp ??? Nej, inte ens då. Helt ok på stranden, på gården, i bilen, i naturen , men inte på ICA eller någon annan affär.

näe, jag tycker inte om att myggen inte kan låta bli mej, inte heller att man inte har tid, fast det hela tiden kommer mer tid. Men jag tycker om att det alldeles,alldeles strax är semester och man får andas frisk luft för ett tag.

Sen hörde jag ett tips på vad man kan grilla, man kan grilla talgbollar..! sen kan man även äta dessa under vintern, men då var dom svårare att äta pga nätet och sen lämnade man tydligen för stora spår under grannens fågelbord.

Om jag blivit tokig ? Nä det var en som varit arbetslös som berättade om verkligheten under sin tid i "utanförskapet" …( men visst, hans skämtade ju eller …???)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.