733 699 till en hemlig vinnare

Men alltså vad är det frågan om.
773 669 kronor , mer än två årslöner för en undersköterska . Det är den summa som en hemlig person fått utbetalat i elstöd. En hemlig person som förmodligen inte gjort så många åtgärder för att minska sin elförbrukning som de flesta fått, och får göra för sin ekonomis skull.

Bor den hemlige personen inom El-område tre så har Ekot räknat fram att förbrukningen motsvarar 75 normala villors förbrukning.

Den hemlige personen skyddas av regeringen som snabbt som tusan beslutade om att elstödets mottagare skulle skyddas av sekretess.
Sjukt.
Dessutom säger försäkringskassan enligt tv4 och artikel i Aftonbladet att det har skett så många utbetalningar med elstöd att man misstänker att det gått till företag och inte till privatpersoner.!

Men jag antar att regeringen är nöjd med sekretessen på EL- stöd, en sekretess som dessutom gäller i 20 år , och att regeringen tycker att El-stödet prickat rätt målgrupp.

Jag antar att regeringen är nöjda med att barn i flera av de 75 normalvillorna får plocka på sig mer kläder i hemmet för att inte frysa och att dom barnen äter sig riktigt mätta på förskolan eller i skolan för att föräldrarna fått lägga pengarna på elräkningen istället för på mat.
Fast vi kommer aldrig få veta hur nöjda dom är, för dom har förmodligen tystnadsplikt och sekretess på sina egna tankar.

733 669 kr till en hemlig vinnare . Grattis.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.