rudolfina eller miss piggy ?

Dagen efter första advent och regnet vräker ner ?!  Julestämning  ? nä inte ett dugg. Trots jultomtar på gardinerna och glöggen i koppen så kommer ingen advents eller julestämning..

Däremot kom "snorsjukan" idag. Vilket innebär att jag snart ser ut som en Rudolfina med röda näsan. Frågan är om det är en vanlig "snorsjuka" som går över till i morron eller om det är något annat.

Man får väl se i morronbitti om man vaknar upp som Rudolfina eller Miss Piggy eller som sig själv igen.

Visserligen gillar jag jämställdhet men jag vill inte ha jobbet som tomtens ren, den platsen ska Rudolf med röda mulen ha, även i år..Där går gränsen för min jämställdhet =) Men man kan ju ändra sig, kanske ett farfyll spännande jobb som tomtens ledarren, högtflygande är det då ialla fall, ni får väl hålla koll.

Kanske  är det så att jag blev allergisk i morse när jag kröp omkring under skrivbordet på jobbet och försökte koppla kablarna till staken…kanske jag blev allergisk mot kollegans skor där under bordet ! vem vet ?

 

 

En kommentar

  1. Ingemar Wahlström

    För tusen år sedan hade vi två saker på Måleriet.
    En liten, liten kur att ha möten i. Och en gruppordförande som var förträfflig MEN han hade en monstruös fotsvett och älskade att ta av sig skorna…Hårddiskar raderades, cigaretter självantände och bläcket torkade i pennorna. Så vi som var med då vet vad tåbira vill säga…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.