Jantelagen

Tanken på att sitta och grubbla över att någon annan får mer gjort än en själv är för mig helt främmande. Att i missunsamhet kunna säga nästan vad som helst för att få någon att avbryta sin ideologi (om det finns en sådan) är för mig helt främmande.

Tyvärr är det vanligt i våra tider att en ska vara i mängden. Kan säga en given mening:

Om ingen sticker ut händer ingenting! Försök gå din egen väg, då gynnas alla! Sen är det roligt……

 

Det var kul att dom gick ut i radion om den här masten dom håller på bygga i Ammarnäs, bra för näringslivet i inlandet att det händer något positivt. Bra för moderaterna att dom tipsade radion.

Fick en positiv vibb från en kranskommuns politiker och stor företagare här om veckan, jag lär nog hålla mig med i politiska svängarna framöver, man ska lyssna på dom som lyckats men sen ska man förstås hålla fast vid sin egen tro.

Har inte haft all tid över på slutet för bloggen, har däremot försökt hänga med i media blaa för att hålla mig med ideer. Var på LRF Ungdomen Västerbottens årsmöte för en par helger sedan och bildade mig uppfattiningar.

Fredrik Jacobsson Hällfors Vännäs (M)

 

 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.