All heder till Annie Lööf

Jag är imponerad över Annie Lööfs agerande i den så kallade krisen som media säger att centerpartiet befinner sig i. Sen att Lennart Holmlund drar alla växlar och funderar på om dom ska klara ett ledarskifte det är ju hans funderingar.

Det Centerpartiet är mitt i nu det är nånting som gynnar hela Sverige och framförallt Centerpartiet på lång sikt. Att få fram ideerna och att diskutera igenom sånt som många gånger glöms i skymundan eller sånt som politiker inte törs ta i för att dom är rädda att tappa röster. Nej centerväljarna ska nog istället utnytja situationen och försöka få fram den politiken som dom vill ha fram.

Centern blir ju mer och mer ett högerparti och man ser ju vad det diskuteras för frågor nu, egentligen gammeldags Moderat politik. Sen överdriver media en hel del frågor som inte är direkt aktuella.

Sverige är ett land som är under utveckling, då måste politiken vara flexibel och det är ju roligt att se att Centern vill vara ett flexibelt parti som den blåa härligheten.

Alltför många ser inte Annie Lööf, se Annie Lööf och vad hon håller på att göra. 

Alltför många ser Socialdemokratin som något fint, solidt och vackert som är resultat av en generations arbete för socialsäkerhet. Då är man inte intresserad av egentlig välfärd och ett starkt Sverige, då håller man på en i länet oplanerad Landstingsledning som inte kan svara på en fråga ställd av en "vanlig grabb" som är logisk. Är man ansvarig för hela länet så väljer man ju vad som är viktigt.

Sen ett kommunalråd som påstår att man inte kan ångra nånting man har sagt.   

En rikspartiledare som inte kan bestämma sig för vilken politik som ska drivas utan helst håller sig undan så han inte ska kunna bli påkommen för någonting av media.

Nej Det krävs flexibilitet. Moderaterna och Centern i topp, då har vi en hållbar framtid. Bara vi ser naturen och dess hemligheter som en gåta att lösa.

All heder till Annie Lööf och hennes partikamrater här i länet. FLEXIBILITET

Jag blev Moderat för att jag såg ett flexibelt parti som tar i varje fråga och inte håller på med en massa dumheter.

Fredrik JAcobsson (M)

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.