Muf Västerbotten (Tereses flotta)

Nu har det varit bloggpaus, kanske svårt att tro men jag har faktiskt lyssnat mycket på musik på slutet, texterna som är självbiografiska är väldigt intressanta ibland. Men jag håller ju det mesta intressant så varför inte. Ser sällan på TV kan jag tillägga.

Vilken härlig helg.

Var i Granö och hälsade på och bjöd hem några älskade människor på fika, helt enastående. Riktig kvalitetstid.

Lördagen ägnade jag till Moderaternas fördel på Muf Västerbottens årsstämma, vilka otroligt fina och rejäla ungdomar med den ena iden efter den andra.

Jag fick bifall på min motion angående en "inlandsturne" som jag hoppas ska kunna få fler att se betydelsen av en rättvis sjukvård och den egna människans betydelse.

Det var en salig blandning motioner som tillsammans tog flera timmar att beta av.

Jag fick tillfälle att delta när nya styrelsen bildades, med mina välkänt ärliga ord kan jag garantera att dom två unga damerna som är i spetsen är av hög kvalite. Med all respekt till andra politiska ungdomsförbund i Västerbotten så tror jag att ni har en hel del att jobba på för att komma upp i samma klass. Stort grattis till Terese och Natalja. Även resten av styrelsen/styrelserna.

På Rex åt vi en behaglig middag och stannade sedan där på nattklubb, väldigt givande med både skämt, prat och skratt och givetvis mycket allvar…!?

Jag fick tillfälle att träffa partikamrater från huvudstaden och kände mig riktigt hemma med en av dom som jag nog tror att jag kommer kontakta nästa gång jag är i Sthlm. Sällan att jag träffat någon trevligare faktiskt.

Personligen så känns det att jag är i rätt parti och jag måste säga att motionsbehandlingarna verkligen föll mig i smaken, besluten vill säga.

Hoppas på valet 2014 för folkets bästa.

Nästa blogg då tar jag upp ett politiskt ämne. Kommunalt eller världspolitik eller vad som helst. God kväll

Fredrik Jacobsson (M)

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.