Det svänger i huvudet

Har varit i umeå en par dagar när jag ändå inte haft något bättre för mig. Roligt att spendera lite tid med farbrorn å kusin.

Äntligen hemma i min favoritmijö igen där det minsann är sig likt. Regnet gör att snön drar sig undan också. Ganska skönt att det lix drar sig bort när det ändå är slut på allas skoterglädje.

Känner mig ganska neutral till ledigheten idag när telefonen ringer och man kan döda lite tid på det sättet. Jag är glad att jag har fina vänner.

Nu när det är regn och vår är jag rätt så glad att jag hann bygga ny altan och renovera källaren i fjol sommar, det gör det ganska behagligt att sitta inne när det regnar om man säger så. Man vet att he håll unna.

Var förbi på den här second hand affären i Vännäsby igår, rekomenderar den till dom som facineras av gamm grejjen när det finns det mesta, dessutom fina grejjer. Är ingen prylsamlare direkt så några tavlor skulle väll kunna gå an annars får det vara.

Nästa helg ska jag försöka ta mig till Moderaterna i Västerbottens förbundsstämma i Lycksele för lite behagligt Lördags snack. Tror det blir en bra tillställning med många intressanta motioner osv. Det är ju bra för Hällfors att jag är där så det inte förbikommer oss något. hehe

Tänkte på Skellefteå AIK och Björklöven, Snacka om två hockeylag som har gått i ständig uppförsbacke men ändå klättrar ständigt, bra exempel på vad som går med järnvilja och ett näringsliv som brinner för vettiga intressen, titta på Skellefteås sarger, ganska fina exempel.

Funderar på att åka till Vännäs för att handla, gruvar bara för att få hjälp med att få ut varorna från hyllorna till bilen. Nej jag gruvar inte men problemet är där och jag måste försöka få någon stackare att ge den assistans som behövs. Känns stabilt, är man klen så är man! Jag får väll köpa en blomma eller något sånt.

/ Freddan

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.