Både bra och dåligt

Fredagsförmiddan har ägnats i kontoret, det är alltid roligt när man tittar på båda sidor datorn och det är hög liknande av papper på båda sidor om den. Både bekymmer och lättsamheter med en lagom blandning. Exempel på bekymmer är en värmepump som rapplat, vem som ska betala skadan är själva saken. Tur jag har (3) försäkringar som står på led! Hihi

Alla talar så varmt om dom här pumparna och det gör jag också, bara dom fungerar som dom ska annars är det inte någon höjdare.Annars måste jag säga att det är fina små instrument dom här luft, luft. Jag har två styck och det är fina luftombytare och dom sparar bra. Men det är ju inget motför bergvärmen, den är outstanding. Man kan räkna på många sätt mot tex ved och det är fina siffror för jord och berg.

I em ska jag ner till Vännäs när det planeras för nya projekt, sen om man ror i land något det är ju osett.

Ikväll ska jag ladda för morgondagen då jag ska försöka få igenom mina motioner i MUF Västerbotten. Sedan på kvällen har vi stämmosittning på Rex och själv hade jag tänkt inta höghuset brevid för övernattning. Förena nytta med nöje, det är som min grej. (Annars blir det lite nöje)

 

Tänker på en sak där jag sitter vid mina papper och pillrar, ganska hårt samhälle vi lever i om man tänker sig personer som är lite mindre begåvade vad gäller siffror och bokstäver och helt utan känsla för samhället och inte vet vars man kan vända sig för hjälp, nu är det väll inte drivor med papper för en vanlig Svensson som bor i en lägenhet men det är ju ändå en del som ska göras i rätt ordning ibland för att det ska fungera. Det kan nog vara rörigt på vissa ställen.

I helgen blir det Full Gas

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.