Heter det feedback?

Fredagkväll i Vindeln med gamla kompisar från skoltiden, har ju en av dom som granne vilket är riktigt kul i vardagen och på helgdagar…

Vi gick ut på hotellet i Vindeln där jag träffade många som läser min blogg.. Tackar för bara positiva tankar som det faktiskt var! Roligt också att så många vill prata om bloggandet i sig.

Insåg också att det finns en del personer som tycker att jag spretar för mycket och att jag kan komma att få äta upp det i framtiden, som svar till det kan jag säga att det inte finns några planer på att bygga upp en självisk politiker image utan under den tiden jag ägnar mig till politik eller annat föreningsliv så är det i samhällets tjänst vilket också medför att jag skiter i om jag en dag skulle bli sågad för mina åsikter, det enda jag inte vill uppleva i mitt liv är ett Sverige som är lett av kommunister som knäcker äganderätten och den egna viljan.
Men jag vill samtidigt tacka den som bryr sig om att jag är engagerad det är smickrande att du vill att jag ska vara aktiv och att du vill jag ska klara mig i framtiden om jag nu ska vara i politiken.

Stort tack i övrigt, gammgården får fortlöpa ett tag till efter igår kväll!

Vill rekommendera att man i Västerbottningen läser det Elisabeth Rahm riksdagsledamot (m) skrivit, det är läsvärt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.