Hoppas många röstat

Själv åkte jag ner till Vännäs och vallokalen nu ikväll efter att ha varit i Vindeln för att bjuda mor på middag på hotellet på morsdag tillsammans med min systers familj. Det ena lika trevligt som det andra.

Vi får nu hoppas på ett valutslag som ger fortsatt högt inflytande för högersidan när den enligt mig har starka företrädare och det är vad som krävs i Europaparlamentet.

Efter en helg som denna när vi i Vännäsmoderaterna tex har varit ute på byn på kampanj sida vid sida med centerpartiet gläds jag verkligen åt att jag började engagera mig i politiken för en par år sedan. Det borde fler göra.

Har en lista här i kontoret brevdavid datorn med Vännäsmoderaternas unga medlemmar, inom en snar framtid kommer jag sätta mig för att ringa runt till dessa ungdomar i syfte att försöka få ihop ett ”ungt starkt lag”. Idag är det jag, Antonia Lundberg och Emil Palm som är i det yngre gardet, men vi ska bli fler innan valet i höst där vi ska ge allt för att försöka få över så många röster som möjligt på allianssidan när det behövs en annan attityd i kommunpolitiken. Det krävs ett stort ekonomiskt ansvarstagande och en modern politik med innovationsmetoder för att få ordning på läget så vi i framtiden kan möta de krav som vi kommer ha på oss i en starkt växande kommun intilliggande Umeå stad.

Fredrik Jacobsson (m)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.