Mysig kväll!

Jag har haft en underbar kväll ikväll, tog farfars gamla BM Buster och åkte ut i skogen för att planera inför kommande åtgärder som ska göras. Jag förstår det inte, men att sitta på en sån ”gammtraktor” efter en fin ”hästväg” det är härligt!
Träffade givetvis på grannen som också han var ivrig på den gamla järnklumpen (traktorn).

Jag fick också tillfälle att prova original ”strålkastarna” när höstens närmande gjorde sig påmind nu för en kvart sedan.

I skogen var det roligt se på dom bestånden jag röjde för 3-4 år sedan, det är något speciellt med ungskog man röjt själv. Att se hur det tagit fart är helt underbart.

När jag kommer hem och svänger in på gården (infarten är 40-50 m) så känns det så roligt att se huset som jag haft som mål att renovera själv har börjat få sin färdiga utvändiga form och färg efter 5 veckors jobb. 

Håller på ha bussigt många effektiva timmar på det här hemmanet, roligt se resultatet och roligt känns det också att ha fått ”bygga” upp sin egen plats på jorden

Kasst är det att jag inte haft en andra hälft, det är väll det negativa jag kan se egentligen. Hade kanske varit roligare, men vem vet, då hade kanske ba harrta vy gjort.

Eller mer kanske? Det kan man spekulera i

Underbar kväll hur som

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.