En av de aktivaste i Vännäs

Blev många trevliga samtal idag på Ica i Vännäs. Många vill prata om skola som iofs givetvis inte är min starka sida, tur är då att vi i Vännäsmoderaterna har Jan Nilsson, fd rektor och skolchef och nu platschef på Eductus i Umeå.

Många vill också prata om jobb och effektivitet i kommunens verksamheter, där är jag väll kanske lite vassare när jag som 17 åring faktiskt provade på att vara uthyrd till kommunen för att bygga ett 100 meters staket. Minns att det tog dryga veckan och att jag fick gå hem vid 13 tiden på fredagarna 2 med full betalning hela dagen för arbetsledaren som satt på kontor tyckte det funkade så bra. Minns att jag hade två 14 åringar till hjälp. Sedan 2-3 man som tittade på mer eller mindre!
Det var i en annan kommun kan tilläggas.

Sedan är det stora frågor man funderar på, tex jobbfrågan, sjukvård, inkomst till statskassan vs skattesänkningar. Listan kan göras lång.

Lustigt att en person kom fram och sa:
– Du måste ju vara en av de mest aktiva i Vännäs.

Jag skrattade och skämtade bort det men kom nu senare på att det kanske är så på sätt och vis. Jag pratar med flera politiker om dagen om just politik, har ett heltidsarbete, ett eget företag, renoverar hus eftersom och bloggar ju flitigt egentligen.

Men jag uppskattar att personen som jag träffat en gång tidigare sa det.
Han är den andra på 6 dagar. Den andra som sa det förra veckan han syftade på att jag var en väldigt aktiv politiker.

Lustiga observationer människor gör, jag dolar ju bara på om dagarna. ”Aktiv och aktiv”

Det blev då ingen älg imorse för den delen.

Gapet mellan blocken minskar på riksplanet, det är det jag och andra allianspolitiker kämpar för. Vi vill ha ett land med rätt förutsättningar, en bra kommunekonomi. Därför ids vi.

Fredrik Jacobsson (m)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.