Dålig idé!

Sitter här på första semesterdagen och läser vk, ser att en äldre herre anser att bolag inte ska få äga skog. Hans argumentation håller väl för den lille men i det stora Sverige är det av högsta vikt att näringslivet törs satsa, det var det som byggde upp I- landet Sverige, alltså att man from mitten av 1800 talet kunde starta AB.

AB gör att entreprenörer törs mer när privatlivet hamnar på sidan. Skogsbolagen är ett resultat av enskilda som tordats satsa och att ens fundera på att ta av skogsbolagen mark är ett kliv åt fel håll vad gäller äganderätten.

Bolagsformerna och äganderätten samt enkla direktiv för affärer är avgörande för välfärden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.