Kontorskväll

Har haft en underbar helg med lugna hemmakvällar och igår gjorde jag ett besök på kyrkan i Vännäsby för min farmors skull, det hade hon gillat.

Idag har jag efter inbjudan ägnat större delen av dagen i Pengsjö hos pappas kusin som är en mycket trevlig man med liknande intressen. Det är härligt hälsa på dessa fina människor.

Ikväll tog jag tag i några nödvändiga och förhållandevis trevliga men dock krävande uppgifter när jag ansökte om ett bolagsnamn (som ni får gissa vad det kan vara) och sedan gick jag över till grannen för att se en film. Innan detta skrivs skrev jag ihop 3 motioner inför LRF Ungdomens årsmöte i Västerbotten som går av stapeln den 21/11.

Motionerna kommer jag visa upp här eftersom innan så får man dela med sig av sina eventuella reflektioner.

Ha en bra vecka!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.