Byråkrati tar tid, det är åt skogen

Har flera projekt och ideer på gång som jag ska ro i land inom något år, inser att det nog var smart börja jobba med byråkratin nu innan vintern när det är som halv lugnt för min del. Har idag börjat konversera både med bolagsverket och kommunen och det är inget man gör i en handvändning. Men innan slutet ska det nog bli bra!

På ett vis kan jag tycka att det är för mycket som kommunen ska ha koll på men så är jag ju moderat också. En grund i det jag står för som politiker är ju att kommun och stat borde ha mindre insyn i vissa saker. Men gilla läget och göra rätt från början det är huvudsaken.
Jacobsson gör ingen Buscht

Bolagsverket däremot fungerar ju bättre får jag säga där är det mest en frågan om att de ska ha koll på vad man vill namnskydda, det är ju helt rätt annars skulle ju ett varumärke vara värdelöst.

 

Imorron ska jag ut med Husqvarna 355an (röjsåg) i gallringsskogen, det ser jag fram emot.

 

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.