När knappen inte fungerar

Igår kväll hemkommen från helgen i Bygdsiljum samt efter att ha vunnit över syrran i Fifa (fotbollsspel) så ringer en vän och vill ha hjälp med en sak, när jag kommer dit är denne bestämd över att starta företag inom en bransch.

Ja det skulle jag ju då fixa på en liten blink igår kväll då hade hon varit igång. Jag går in på Skatteverkets, tillväxtverkets och bolagsverkets gemensamma sida och så när jag trycker på knappen starta, då kommer ett felmeddelande upp på skärmen.

Det här är helt sjukt idag i Sverige att när ungdomar vill starta företag då fungerar inte hemsidan för registrering.

Många tappar ju sugen på det här sättet när människor fort tror det är mer invecklat än det är.

 

I Bygdsiljum drev jag frågor om stärkt äganderätt samt frågor rörande vattenskyddsområden i Fredags. Frågorna är aktuella i riksdagen nu i dagarna så jag anser att LRF ska stå på tårna nu så vi får hoppas det är tillräckligt ”korta vägar” så det kommer fram.

Arne Lindström Ordförande LRF Västerbotten tog del av motionerna och han sa att han skulle ta dem med sig. Så därmed anser jag mitt arbete i den frågan vara avslutat för den här gången.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.