Plastpappa gav energi

Körde flisbil tills halv 2 tiden inatt och kom igår på att röjningarna jag måste göra innan snön ligger ganska långt från bra väg så jag tänkte att en fyrhjuling vore bra.
Då ringde jag till plastpappa i Granö och han tyckte jag skulle komma upp till honom och hämta hans fyrhjuling. Åkte dit inatt och sov i pojkrummet, blev väckt före 8 och när jag steg upp hade han både ställt fram Grizzly 700an, tillhörande förvaringslåda, röjsågshållaren, kåpsläpen med vinterdäck som han lagt på och aluminiumramperna för av och på körning. Sedan hade han ställt fram fika som bland annat innehöll julskinka.
Det enda han sa var: Det är roligt att du håller på och vill framåt, klart du ska ha fyrhjulingen tills du är klar, och roligt att du kom hit inatt. Sedan pratade vi om framtiden.

Nu har jag spenderat 3 år i stort sett med ensam kraft i Hällfors, ska bli roligt att börja flytta krafterna norrut nästa år och bredda familjeägorna. Det roliga med att vara intresserad hemmansägare är att om man gör och gör rätt, då syns det på flera sätt 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.