Obehagligt av Björn Söder

Helt sjukt  av Björn Söder igår. Klart att judar och samer är svenskar. Minns för en par år sedan när jag satt med några vänner i rummet jag nu befinner mig i. Det var efter jag började engagera mig politiskt. Dom sa att Sd var enda partiet som gick rösta på.
Då drog jag en historielektion på ca 15 minuter och förklarade hur Hitler kom till makten och vilseledde ett helt folk.
Ser man inte, ung och dum som arbetare eller pensionär att allt handlar om en obehaglig människovärdering i grunden för det parti som i Sverige är det enda parti som inte om, utan nått av är rasister/nazister? Bedrövligt av en talman i 2000 talet att skilja ut två tidigare i århundraden utsatta grupper på grund av deras förutsättningar i livets början.

Vakna upp ni som vill göra revolt, hur vill ni att andra människor ska se på er.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.