Stoppa invandringen

Tyvärr har det ju visat sig att jag hade rätt redan 2012.

Man skulle redan från början ha vågat prata volymer. Det är ju stor skillnad att ha en stor invandring i kombination med en fullt fungerande underifrån byggd integration mot att som vi gjort i Sverige, en stor invandring i kombination med en ständigt eftersläpande integration.

Jag tycker ändå att vi gjort rätt i det vi gjort när vi hållit ut med tron om att andra länder skulle börja hjälpa till, vi har gjort det och hade andra länder gjort likadant då hade det sett helt annars ut.

Den som påstår att moderaterna gjort annat än att hålla ut den är ute på en cykeltur.

Vår ideologi ligger i fri rörlighet i kombination med frihandel vilket i sig är en stor anledning till vårt välstånd.

Nu när världen förändrats går det helt enkelt inte att följa ideologin fullt ut utan i ett läge där vi inte kan erbjuda boenden i kombination med myndigheter som inte längre pallar samt resterande Europas tydliga ointresse att hjälpa till då måste vi stanna upp och ladda om.

Sedan tycker jag att vi måste se till att EU avgiften sänks väsentligt som ett verktyg gentemot andra mindre intresserade länder.

Ska EU fungera när det brinner måste man ha ekonomiska styrmedel.

En tydlig skillnad mellan tex M och SD är att vi (m) anser att vi ska ha en migration som är ganska stor men hållbar, SD däremot vill helst inte ha någon invandring att tala om på lång sikt. De tänker mer vi och dom och gör skillnad på människor.

Den skillnaden är stor, vi ser saken på två helt olika sätt.

Vi vill både och, dom vill bara, vad vill du?

Fredrik Jacobsson (m)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.