Sociala meder i alla ära men träffas är bättre.

Ja så är ännu en dag av Vännäsdagarna passerad. En dag där alliansgatan var livligt besökt av båda nyfikna väljare och personer som liksom fäste blicken en bit bort för att snabbt lyckas ta sig förbi både KD:s, FP:s, M:s samt C:s monter.

Nu på kvällen fick vi telefon att tälten blåst ner så jag pallrade mig dit och plockade bort vårat tält och även FP:s tält. De hade av vinden stigit till högre höjder innan de brutalt ramlat ner. Så ett o annat gick nog sönder. Så om du kommer förbi montern idag söndag så kanske det är nåt annat roligt uppmonterat.
 
Men det roligaste med dessa dagar är att träffa människor. Både Vännäsbor och länsbor i övrigt. Många kommenterar att de följer bloggen. Bland annat så kom det fram en person och hälsade och presenterade sig. Det var en av mina trogna bloggläsare och den trognaste att kommentar mina inlägg. Vi har väl inte samma åsikter i många fall men vad gör väl det då vi har ett härligt debattklimat med stor respekt för varandra. Och så ska det vara. Så bloggandet är trevligt men att träffas och prata en stund är ännu trevligare. Så kom förbi montern!
Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.