Pinsamt M!

Ni som följt media har sett att M föreslår ett helt nytt eget förslag om en välfärdsinspektion som ska granska bl a äldreboenden. Det låter väl bra på alla sätt men det är bara att man är minst ett halvår för sent ute.

Men antingen är man inte med på vad som händer eller så anser man att förslaget är så bra att man inte låter något annat parti ta kredit för saken.
 
Det är nämligen så att KD redan håller på att genomföra detta. I januari kunde vi läsa en debattartikel av äldreomsorgsminister Maria Larsson där hon tar upp detta. Det är t o m så att man redan utlyst en tjänst för tillsättande av en generaldirektör.
 
Så något ”nytt eget” förslag från M är det inte. Sen ännu värre att man inte ens tillåter sig att kommentera när man får frågan från media. Innan man nedlåter sig att kommentera saken så går jag i den fulla tron att de inte låter andra partier än det egna klä skott för bra idéer. Eller håller Kent Persson på bli den nye juholtaren.
 
Etiketter: , , ,

2 kommentarer

  1. Karl-Gustav Sjöström

    Pinsamt att läsa även för en ickemoderat här i USA! Inte ditt blogginlägg men förstås Moderaternas märkliga agerande. Kör på KD – bli kvar i regeringen! Fram till skiftet nästa val, menar jag förstås 🙂

  2. Hans-Inge Smetana

    Svar till Karl-Gustav Sjöström (2012-06-11 16:00)
    Jo pinsamt är ordet. Även om Persson nu medgett att det redan är på gång och att detta var ett förslag från en arbetsgrupp i partiet. Men han kan väl medge att han missat detta för annars hade han ju inte tagit upp frågan.
    Sen till vilket val vi talar om att KD ska vara kvar i regeringen låter vi väl vara osagt. För min del får det gärna bli några val till. Men det beror på om vi får rösten från Brån!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.