Nu kör vi. Vill du va´me?

I dag är Kristdemokrater i hela länet samlat till en större utbildningsinsats i Västerbotten. Vi samlas på 5 orter i vårt län för att förkovra oss i partiets ideologi och strategi.

Orterna vi håller till på denna gång är Vilhelmina, Storuman, Vindeln, Norsjö samt Bjurholm. Dagens utbildning är en första etapp på 4 etapper. Så nu ska medlemmarna bli kunniga i vår politik.  
 
Riksorganisationen brukar ordna regionala utbildningar i vårt land så medlemmarna ska få mindre långt att åka. Den tanken har vi tagit till oss och istället för att hålla till på ett ställe i länet så ordnar vi det på 5 ställen samtidigt.
 
Utbildningen denna gång handlar om den ideologiska basen och vår strategi. Framöver kommer utbildningen att handla om praktisk politik, hur vi blir bättre på att synas, sociala medier, mediahantering etc.
 
Målet jag har är att samla minst 100 medlemmar varje gång. Vi är totalt en bra bit över tusen medlemmar i Västerbotten. Och det roliga är att det kommer nya medlemmar som vill engagera sig.
 
välkommen även du om du har lite tid över och vill påverka samhället där du bor. Hör av dej så ska jag vidarebefordra kontakten till partiledningen på orten varhelst du bor i landet.
Etiketter: , , ,

2 kommentarer

  1. Göran Jozon

    Kort situationsrapport från Vilhelmina:

    Mycket lyckad genomgång med vidhängande penetrerande debatt blev dagens höjdpunkt.
    En fruktsam dialog där Anders Sellström stod för genomgången.
    En jättefin början !
    Bra upplägg – bra jobbat.

  2. Hans-Inge Smetana

    Svar till Göran Jozon (2013-01-12 21:40)
    Härligt! Bra ni kom igång i debatten. Men det är ni ju bra på i Vilhelmina. Jo detta är bara början. Nu nästa gång blir det praktisk politik och då blir det jag som kommer i inlandet. Tror det ev kan bli Dorotea för er grupp då. Återkommer i saken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.