En helt vanlig dag !

Jo så är det, en synnerligen vanlig dag. Men just nu känner jag en sån där fullständig lycka. Varför det kan man ju då fråga sig. Jo, vi har skaffat ny dator, ny skrivare och ny router. Känslan är svindlande när allt arbete går lika snabbt som en grisblink 🙂

Att kunna uppdatera hemsidan med nya foton utan att starta om routern hundratvå gånger är obeskrivlig. Att lägga ut bilder på bloggarna utan störande problem är också en källa till att lugna mina nerver. För jag är sån att humöret påverkas synnerligen negativt när datorn segar sig hela tiden ! Jag blir rent ut sagt skitsur när det inte fungerar 😉

2013 jul 08_gul blomma_1553 2013 jul 08_gul blomma_1492 blommor 050 blommor 071 blommor 078 blommor 079

Så plötsligt blir allt så mycket enklare eftersom jag bygger mina bloggar på just mina bilder. Så nu ni, nu kan jag bomba er med bilder utan att jag blir sjuk av det 😉

 

Annars så går väl livet sin gång om man säger så. Sista semesterveckan rullar på . Snart är man inne i ekorrhjulet igen med att äta sova och jobba. Ute är det mulet även idag, vart fasen tog den där utlovade solen vägen egentligen ? För hos mig lyser den med sin frånvaro.

 

Nu ska jag jobba vidare på det där med att vila sig i form. Ha en fortsatt trevlig dag. Vi ses !

2 kommentarer

  1. grandmother

    Hittade din blogg idag och milde tid, vilka underbara bilder! Så roligt att se. Jag kommer att ”besöka” dig fler gånger och bara njuta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.