En lite roligare dag

Fredag, fredag… underbara fredag.
Det är som en annan stämning överallt den här veckodagen. Allt är en aningens aning roligare, nästan oavsett vad man gör. (Ja är man sjuk den här dagen så förvärras allt så klart, då är det liksom motsatt effekt)…

Jag har förvisso sovit jättedåligt i natt. Kanske var det fullmåne jag har inte koll på det, men det var en "fullmånesömn". Vaknade strax före fyra och somnade om först vid halv sex eller nåt. Man blir så mööör då vid halv sju… Men det är ju fredag idag-så det gööör inget! Och som grädde på det berömda moset inte vilken fredag som helst heller! För det är första dagen på Da weekend!

Da weekend inträffar varje år på höstkanten. Och det är antingen jag och Matte eller våra vänner J & J som står för schemat. Det hemliga schemat.

I fjol planerade vi och resan gick på till Höga kusten… och en rätt spöklik plats om jag inte minns fel…

I år är budgeten minimal, men via den nu utskickade skriftliga inbjudan så vet jag att det ändå bland annat kommer att innefatta catering och hotellfrukost. AH! Så njutbart bara det! Sen är det lite speciellt att vara bara vuxna ett par dagar också. Det blir som en annan sorts ledighet, som ibland är extra trevlig. 

I eftermiddag drar vi igång! Å så kul det ska bli! 

Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.