Mattias X Lundberg

Think bigger. Move faster!

Träningsblogg 7. Viktnedgång!

image
Putte jobbar skift varannan vecka och då hinner vi inte träna tillsammans. Lite tråkigt men man får samtidigt chansen att ”tjuvträna” förbi varandra under dom dagarna. Den ständigt närvarande tävlingen i allt är en rolig och bra drivkraft! 😀

I dag blev det ett längre pass än vanligt. Först 50 minuter löpband, periodvis i riktigt bra fart. Pulsen toppar på 190. Jag tror att det är aningen högt. Måste kolla med någon kunnig så att jag inte springer på så att hjärtat kan ta skada. Men svettigt och bra kändes det!

Därefter 30 minuter styrka. Biceps och bröst. Sånt som kallas kåkträning 😀

Nu har jag i 11 dagar legat på eller under 2 000 kcal per dag. Jag vägde mig mitt på dagen och vågen stannade på 100,5 kg. Verkade som att även vågen drabbats av en köldknäpp. Så jag åkte och köpte en ny våg. 102,7 kg visade den. Det går framåt…eller neråt.

Dagens energiintag: Klart under 2 000 kcal. Troligen neråt 1 500 kcal.

Dagens vikt: Som sagt, 102,7 kg. Yes!!! Ner 3,3 kg sen 11 dagar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.