Mattias X Lundberg

Think bigger. Move faster!

Träningsblogg 9. Hopp!

image
I dag var det åter sprintdag. Putte var tyvärr lite träningssliten och vilade. Så ingen möjlighet till revansch. Men det gick iaf bra. Sprang inte på något världsrekord men slapp slita så hårt som jag gjorde förra veckan. Sen hopp! I dag fokuserade jag på explosiva hopp utan ansats. Först stående längdhopp. Där kom jag som längst 2,61 m. Det är sisådär. Men stående höjdhopp gick desto bättre. Där tog jag mig över 1,45 m!

Kosten har fortsatt att gå bra även om den stora viktminskningen uteblivit. Men jag tänker mig att den kommer förr eller senare. För en månad sen kunde jag äta en hel pizza till middag. Nu får jag maximalt i mig en tredjedel, dom sällsynta tillfällen jag äter snabbmat. Då har ju rimligen magsäcken krympt ihop en del, vilket borde underlätta fortsatt lågt energiintag.

Dagens energiintag: Ca 2 000 kcal.

Dagens vikt: 102,8 kg. Hm. Lite stilla, men snart släpper det! 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.