Träna under vintern

I vanliga fall brukar jag gå till gymmet för att träna under vintern. Det gör jag nu med men eftersom corona härjar försöker jag att undvika det i största möjliga mån och jag har insett att det finns otroligt många roliga träningsformer utomhus även under vintern. Dessutom har jag renoverat mitt badrum via Dåderman och i ett renoveringskaos är det faktiskt skönt att få lite frisk luft. Även om det är inplastat så lyckas renoveringsdammet att leta sig ut. Mina tre favoriter då det gäller träning utomhus på vintern är längdskidåkning. Även om du bor i Skåne finns det faktisk skidspår att åka i. Tvåa är långfärdsskridskor som jag verkligen uppskattar. Nackdelen med det är att jag är lite feg då det gäller isar så jag vågar inte ge mig ut på egen hand utan åker enbart på de banor som finns. Det tredje är såklart slalom som faktiskt ger mer träning än vad många tror.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.