Kombinera semester med träning

Jag älskar Spanien, och det är jag ju knappast ensam om att göra. Jag hörde nånstans att Spanien varit svenskarnas favorit i typ 30 år när det gäller resmål. Det som eventuellt skiljer mig från andra semesterfirare är att jag behöver kunna röra på mig även när jag är ledig. Eftersom träningen är en så pass stor del av min tillvaro så skulle det vara en plåga att vara utan möjligheten att åtminstone kunna ta mig ut på en löprunda. Flera, för mig, perfekta semestrar de senaste åren har jag tillbringat i södra Spanien. Närmare bestämt i trakterna kring Alicante. Det är därför jag nu har börjat hålla koll på ett potentiellt semesterboende i Altea, vilket blivit något av ett favoritplats tack vare de fina möjligheterna till löpning och vandring och flera fräscha utomhusgym. Jag vill inte säga för mycket, men det ser ut som att det kanske finns en plats i solen för mig framöver. I alla fall några veckor om året.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.