Träningsresa 2023

Jag har nu varit och hämtat min resväska för att börja packa inför den stundande Yoga-resan. Jag bor ganska litet så jag hyr ett förråd i Handen där jag förvarar saker jag inte använder så ofta. De hade ett förmånligt pris på 325 sek i månaden och det är så värt det! Jag tycker det är svårt att packa inför träningsresor så jag brukar börja i god tid. Det är med andra ord inte första gången jag varit iväg. Jag gillar verkligen att Ving har det här konceptet och erbjuder flera olika träningsresor. Anda researrangörer har säkert samma koncept eftersom träning ligger i tiden men det har blivit så att jag rest med Ving och trivts med det. De har även en träningsresa för nybörjare om någon vill komma igång med träningen. Just det här gången ska jag på Yoga-resa men vi är några tjejer på gymmet som pratar om att boka en träningsresa nästa år eftersom det även finns skräddarsydda resor för grupper. Jag tycker det låter toppen för det är trots allt roligare att resa med vänner.
Två kvinnor utför yoga i naturen

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.