Slut med tutte!

Tidigare var jag och min äldsta lillebror ute på stan och skulle handla lite. Men ojojoj vad många som var ute! Jag fick lite smått panik inne på Åhléns, det var sjukt mycket folk. Som en sillburk. Vi for därifrån ganska fort kan jag säga. Men det tog ändå tid.

Under fredagen så har mina stora trollungar samlat ihop sina tuttar och stoppat i strumpan. Tomten kommer och hämtar dom inatt och lägger något i strumpan som tack för tuttarna! Det har inte varit några protester. K funderade på tutte nr han skulle lägga sig och gnällde lite, men det gick över fort. E låg uppe i våran säng och såg film och somnade snabbt. K däremot fick vara vaken med mamma och pappa och fika nybakt limpa och tomtedricka. Jättemysigt tyckte han! Det blev rätt sent för honom, men å andra sidan så gick det jättebra att somna utan tutten när han väl la sig, nöjd och glad.

Ikväll har jag fixat ihop sista klapparna, men nu ligger dom inslagna och redo under granen. Det blir intressant i morgon att se om dom får ligga ifred eller om ungarna är och petar och gissar vem som ska ha vilket.

I torsdags hämtade jag ut min julklapp från Himmelriket. En jättefin present med julthé, julbräck, Åre choklad och annat smått och gott. Jag hann tänka tanken att jag skulle njuta av den ikväll men icke. Det får bli juldagen kanske, eller annandagen när ungarna gått i säng och julstöket är förbi. Jag trodde att det var dom nya visningsprodukterna som jag hade beställt så därför hann jag ju öppna kartongen, annars hade den fått ligga snällt under granen till julafton. Men, nu såg jag idag att produkterna också har kommit så dom ska jag illa kvickt hämta ut efter lunch!

Idag (fredag) kom chefen på taxi förbi med en julklapp också. Den lades under granen, det gick bara en stund så hör jag E viska till K: "skynda dig att öppna innan mamma kommer!" hon var gode nyfiken!

Fröknarna på Pippi och Hallonet fick en väldigt enkel julklapp från barnen i år. Dom fick varsin påse med julchoklad (per avdelning) och E tyckte när jag slog in påsarna: "varför ska vi ge bort dom? Vi kan ju äta upp dom själva" Dom är för söta dom små! Jag tror fröknarna blev glada. Dom behöver lite uppskattning såhär i juletid tycker jag, även om det inte är något märkvärdigt. Dom gör ett sådant fantastiskt jobb med våra barn!

Nej, nu får det vara färdigbloggat för denna gång, Jag ska försöka smyga ner lille A i sängen och hoppas att han fortsätter sova så får mamman också slumra en stund.

God jul önskar jag er alla!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.