Syjunta!

Ikväll har jag varit på syjunta i Knaften! Väldigt trevligt att åka iväg och pyssla en stund utan kaos 🙂 lite kaffe och fika blev det med.

Jag tog med mig virkningen, håller på att virka vantar till barnen. Dom lär aldrig vara klara förrän till hösten ändå så det bör börjas med i tid! Det är så tradigt att virka tycker jag.. ändå virkar jag med stolpar i stället för med bara fasta maskor som det tydligen ska vara. Jag tänker att det lär funka ändå, det blir inga "lek i snön" vantar utan lite mera som "finvantar", eller vad man ska kalla det. Men jag blir inte nöjd. Jag river upp och gör om, river upp och gör om… som sagt tradigt!

Jag har sytt en kepsmössa till K, som han vill ha jämt! Tyvärr har batteriet i kameran lagt av så jag har inte kunnat fota, ska leta åt laddaren i morgon och försöka fånga trollet med mössan på. Jag är löjligt nöjd! Bra betyg är det väl när ungen vill ha den även när han ska sova?

Lite tygklipp har det blivit idag med. Hann med att klippa ut en tröja till K som blir bra i sommar, i vävd bomull med omlottknäppning. En skjorta ville han ha, så det blir ett mellanting. Skjortor är ingenting jag brinner för att sy, det tar lite för lång tid tycker jag.

 

Sitter just nu uppe med min minsta lilleman som pratar och pratar högt så jag inväntar att samtalet ska avslutas och att han ska bli trött. Förhoppningsvis blir det inte alltför sent. Fast å andra sidan så är jag inte trött så jag lär väl sitta uppe halva natten ändå så mig spelar det ingen roll.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.