Det drar i tygtarmen!

Ja nu drar det verkligen i tygköpartarmen! Har sett så många underbart vackra tyger som jag bara måste ha till barnen att sy sommarkläder av!

Så, vad kan man göra? Jo, försöka sälja v lite barnkläder kanske… urvuxna kläder och sånt som ändå inte är eller har varit favoriter. Men å andra sidan är det så tradigt att fota och lägga ut… får suga på den karamellen lite och fundera hur jag ska göra.

Å andra sidan så växer högen av lådor med gamla kläder i garaget… hm.. 🙂

 

Jag hade tänkt att stora E skulle vara hemma idag och en kompis till henne skulle komma och leka. Men icke. Hon skulle på dagis (ja, jag säger dagis. Tycker det låter så formellt och stelt med förskola till små). "Mamma, jag har fler kompisar på dagis och du är ändå så tråkig" sa hon. Jahapp, då är det väl bara att gilla läget va? Så hon fick fara och dom skulle åka buss till djurparken idag! Tur för henne då att det inte blev feber av sprutan igår (än). Hoppas att dom får en trevlig dag, vädret är i alla fall med dom!

Nej, jag ska ta och skissa lite och kanske plocka bort lite här hemma i stället för att sitta här. Man fastnar framför datorn och vips så har en timme gått åt till ingenting! Ha en bra dag allihopa!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.