Sängdags!

Hade lagt ettan och tvåan, när trean somnat så kom ettan ner och var hungrig. Jag erbjöd en banan, hon kontrade med att hon visste minsann att det fanns kall pannkaka i kylen så det skulle hon ha! Med grädde och sylt naturligtvis. Nästan tre pannkakor senare så är hon förhoppningsvis mätt för natten (så kan det gå när man inte äter middag!) och sover gott.

Det gick bättre än väntat att lägga dom ikväll. Min käre man har ju jobbat dagtid må-fre rätt många veckor och man vänjer sig fort vid att vara två på kvällen! Men det gick bra, lite spring som vanligt efter läggningen men till slut så somnade dom. Eller ja, inte alla då.. men snart hoppas jag 🙂

NU ska storan lägga sig i sängen och jag ska försöka få en halvtimme egentid innan mannen kommer hem. Fast så får man ju inte säga högt så att alla hör, vissa tycks störa sig på mammor som önskar sig egentid ;p I min värld är det viktigt med egentid. Det är så jag laddar batterierna och kan vara en gladare, roligare mamma efteråt. För jag är mer än "bara" en mamma! Jag tror nog att dom flesta mammor vet vad jag menar, pappor också för den delen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.