Besök i Rönnäs!

Igår var jag på besök i Rönnäs och hälsade på finaste Marita!

Tänk att min A och hennes lilla V är lika gamla (sådär som två veckor), men hennes V var ju skitlätt! Väger typ ingenting…tänkte kontra med en bild av min A men jag har visst varit rätt dåig på att fota på sista tiden. Skärpnining!

Det var en välgit trevlig dag. Tanken var att jag skulle starta tidigt på morgonen, vaknade vid halv sex men tänkte att nej, jag sover en timme till och sedan startar jag.. men vad gör jag? Jo, jag vaknar 08-20 av att E väcker mig! Efter om och men så lämnade jag henne på förskolan innan jag drog iväg – hon ville absolut vara med kompisar.

Tyvärr så har hennes stövlar gått sönder, det har gtt hål i dom… så nu blir det att jaga nya stövlar då… tur att dom inte kostade skjortan i alla fall!

Jag och finaste Marita surrade mycket under dagen, och så fick jag ett par nya kompisar i några av hennes goa ungar.

På vägen hem så hämtade jag upp en ny liten bän, hårig och gråjapan! Feltecknad visserligen, men ändock en liten japan 🙂 Det blev en högst provisorisk lösning för boendet över natten men idag blir det att bygga något bättre. Har en idé på gång som måste bli verklighet känner jag! Mer info kommer…

 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.