och vinnarna är…

Responsen var väl sådär på utlottningen av dregglis tycker jag, jag ser ju att nära 500 har varit inne och kollat men bara 4 kommentarer, kanske inte alla har bebisar? HUr som helst, vinnaren har blivit kontaktad via mail och dregglisen sys upp när jag fått kontakt! Bild kommer upp så småningom 🙂

 

Vinnaren av en onepice har också blivit kontaktad via mail och kommer få hem den i brevlådan inom kort.

Tack till alla kommentarer på båda utlottningarna! Mera kommer innan sommaren är här!

Jo, jag ska väl tillägga att vinnarna drogs med hjälp av slumpgenerator 😉

 

I helgen blev tre kepsmössor sydda. Jag önskar mig ett styrolithuvud att modellera mössorna på!

Kepsmössorna kostar 150 kr/st, perfekta nu när det forfarande är för kallt/blåsigt för solhatt men solen ligger på! Fast solen verkar ju ha tagit semester, men till helgen verkar det ska bli bättre!

Solhattar klipptes ut i helgen, som ska sys upp under veckan. Det blir nog samma pris på dom då dom blir vändbara.

 

Ikväll jobbar min käre man, så jag och barnen käkar korv och makaroner… det går alltid hem! Pannkaka är en annan rätt som ofta står på menyn då maken jobbar. Men, just idag önskade dottern, 5 år, kött och pommes stripes. Jaha… men ingen kött tinat, så korv it is!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.