Morgonkaos!

Natten kunde ha vart bättre. Minsteman har hostat och haft svårt att komma till ro. Han var tätt i näsan, stackarn. Det är en otrevlig förkylning detn här, tar aldrig slut, ger aldrig upp.. Men, you do ehat you have to do…

Steg upp, ungarna fikade macka och mjölk framför tv:n. Tv:n ska inte va nån barnvakt men oj så bra den är ibland!

Morgonmys som sedan övergår i morgonkaos – det hör liksom till en lördagsmorgon! Satte igång Musses klubbhus, dom två stora sitter och myser med varandra, just efter att ha bråkat med varandra i 30 minuter (detta kallas syskonkärlek).

Ut med ungarna, ge kaninerna mat och mocka ur burarna, följa ungarna bak och hoppa studsmatta – en perfekt början på en bra dag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.