En mammas tomgång

Minsteman har haft några tuffa nätter nu, men täppt näsa och hosta.

Igår kväll började stora E hosta också. Den här j***a förkylningen som vägrar lägga sig till vila! Jag börjar vara less nu. Speciellt då E blir hostig och det börjar märkas att hon inte orkar som vanligt, så nu är det inhalering ett par gånger per dag i ett par veckor igen som gäller… stackarn 🙁

Jag hamnade på soffan med minsteman igår igen. Dels är det betydligt skönare att sitta/halvligga i soffan med en hostig bebis och slötitta på tv än att ligga i sängen och stirra ut i ett tomt mörker. Men sen är det ju bra om någon får sova i huset. Så kan någon sköta ruljansen när någon kommer hem från jobbet. Med någon så menar jag min man.

Idag kommer jag att gå på tomgång, har nog inte ens sovit två timmar i natt, förra natten blev det tre timmar allt som allt. Idag tar känslan av zombieness över! Jag ska hänge mig åt kaffedrickning, ge efter för lite nätshopping begär och bara vara. Så långt nu det är möjligt med tre barn. Dom stora får fara på sina fem dagistimmar idag. Har fått höra att föräldralediga absolut ska ha syskonen hemma – men, gott folk; I so need these hours…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.